BLOG

Employee Café – rendezvénysorozatunk a törődésről

Egy újabb innovációval készült a HR-Evolution Kft. csapata. A Covid-19 világjárvány mindenki számára rendkívül nehéz elmúlt 14 hónapját követően egy olyan rendezvénysorozatot szervez EMPLOYEE CAFÉ néven, amely nemcsak a munkáltatókat, hanem a munkavállalókat is megszólítja, támogatja.

Kedves Munkáltatók, HR Vezetők, Cégvezetők!

Kérjük, hogy adjatok lehetőséget munkavállalóitok számára akár munkaidőn belül is erre a könnyen elérhető, támogató programra.

Kávézzatok együtt kollégáitokkal, osszátok meg véleményeiteket, kihívásaitokat a szünetekben. Egy ideális lehetőség a törődésre!

A Munkavállaló Támogatói Program (EAP) kapcsán rálátunk, hogy ebben a bizonytalan időszakban mi foglalkoztatja leginkább a munkavállalókat, erre szeretnénk reagálni.

Egyre több alkalommal fordulnak hozzánk szorongással, kiégéssel, pánikrohammal, párkapcsolati kihívásokkal a munkavállalók. Az alábbi idézetek olyan munkavállalóktól származnak, akik az elmúlt időszakban keresték fel Munkavállaló Támogató Programunkat:

„Teljesen kiégettnek érzem magam, és nagyon jó lenne konzultálni egy szakértővel.”

„Pszichológiai tanácsadásra lenne leginkább szükségem. Mostanában picit “fáradt” vagyok lelkileg.”

„2-3 hete mellkasi fájdalom, nehéz légzés, rosszullét, sápadtság, … tünetek jelentek, kórházban kivizsgáláson voltam, de rendben találtak mindent, ezért mentális eredetű lehet.”

A jelenség itt van, a kérdés, hogy felkaroljuk-e, vagy homokba dugjuk-e a fejünket? Felelős munkáltatóként törődjük munkavállalóink mentális egészségével, tudatosan tegyünk értük.

Az első rendezvényünk 2021. június 10-én lesz, Bizonytalanságban biztonság a munkahelyen címmel. Témáink lesznek: megújulás lehetőségei, veszteség a szervezetben, kiút a kiégésből, belső motiváció, reziliencia.  

Előadóink között köszönthetjük Dr. Bagdy Emőkét, Hajdu-Kis Diánát, Tóth Nikolettet, Seres Erikát, Cser Alexandrát.
A rendezvénysorozat további két időpontja, címe és témái:
  • 2021. szeptember 15. – Bizonytalanságban biztonság otthonunkban
  • 2021. november 17. – Bizonytalanságban biztonság kapcsolatainkban, munkahelyen és otthon. Témáink lesznek: mozgás, táplálkozás, párkapcsolat, gyereknevelés, időmenedzsment – munka- magánélet, vezetői kihívások, …

 

Részletek és jelentkezés:

EMPLOYEE CAFÉ | HR Evolution

Kövess Minket

Újdonságok:

Ne maradj le cikkeinkről

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE