Szolgáltatások

Fluktuációt csökkentünk
0

elégedett munkavállaló

0

fluktuációcsökkentés

0

fókuszált tapasztalat

0

vezető támogatása/év

FLUKTUÁCIÓ DIAGNOSZTIKA

Hiába a fizetésemelés, hiába a többletjuttatások és hiába az employer brandingre költött pénz, a fluktuáció addig nem szűnik meg, amíg a kiváltó ok meg nem szűnik. Kinyomozzuk a fluktuáció okát és letesszük a megoldást. És azt vállaljuk, hogy ez a megoldás be is fog válni.

FLUKTUÁCIÓKUTATÁS TANULMÁNY & PREZENTÁCIÓ

A HR-Evolution Kft. 2019-es Fluktuáció Benchmark Kutatásának célja választ adni arra, mekkora a közepes és nagyvállalatok fluktuációja iparáganként és régiónként. Ez egy életbevágóan fontos adat, mellyel jobb, megalapozottabb döntések hozhatók.

Hr3

Nyugat – dunántúli autóipar beszállító 400 fős gyáregységében25%-ról 12%-ra csökkentettük a fluktuációt 3 hónap alatt

Hr4

Dél-alföldi termelő vállalat kölcsönzött állományának fluktuációját
58%-ról 24%-ra csökkentettük
3 hónap alatt

Fluktuációkezelés

Segítünk munkavállalói megtartásában. Garantáltan: azt ígérjük, hogy mindössze 6 hónap alatt 20% ponttal csökkentjük fluktuációs problémáit, hogy ráfordításai megnövekednének.

Vezetőfejlesztés

A vezető lehet a fluktuáció megoldója, de okozója is. Tapasztalataink azt támasztják alá, kutatásaink azt bizonyítják, ahol jobb a vezető, alacsonyabb a fluktuáció. Azt ígérjük, jobb, magasan elkötelezett vezetőt képzünk.

Munkavállaló támogató program

A Munkavállaló Támogató Program (Employee Assistance Program) egy olyan béren kívüli juttatásként adható szolgáltatás, ami munkavállalóknak segít megoldani a magánéleti és munkahelyi problémáikat. A módszert a világ vezető vállalatai eredményesen alkalmazzák.

Előadások tartása

Rendszeres előadói vagyunk a szakmai konferenciáknak, rendezvényeknek. Előadásaink szemléletformálók és cselekvésre ösztönzők.
Örömmel teszünk eleget előadói felkéréseknek nyílt és belső rendezvényeken, konferenciákon, tréningeken, workshopokon. Azonnal használható gyakorlati tudást adunk.

kutatás

Médiamegjelenéseink: