MUNKAVÁLLALÓ TÁMOGATÓ PROGRAM

Gondoskodunk munkavállalóiról!

TÖBB, MINT EAP!

Válassz a lehetőségek közül

MILYEN GONDOT SEGÍT MEGOLDANI A HR EVOLUTION MUNKAVÁLLALÓ TÁMOGATÓ PROGRAMJA?

Az emberek egyre stresszesebbek. A dolgozók beviszik az otthoni gondjaikat a munkahelyre.

Az EU Munkabiztonsági Ügynökségének felmérése szerint a munkahelyi hiányzások több, mint 50%-a a stressz valamilyen következménye.

Vitathatatlan

A munkavállaló gondja a cég gondja.

A törődés, gondoskodás növeli a munkavállalók elégedettségét, erősebben kötődnek a vállalathoz, csökken a fluktuáció.

MIT NYÚJT A MUNKAVÁLLALÓ TÁMOGATÓ PROGRAM?

A Munkavállaló Támogató Program (Employee Assistance Program) egy olyan béren kívüli juttatásként adható szolgáltatás, ami a munkavállalóknak segíti megoldani azokat a magánéleti és munkahelyi problémáikat, melyek hatással lehetnek a munkájukra, egészségükre és jóllétükre.

Programunk keretében telefonon, emailen vagy személyesen nyújtunk támogatást a munkavállalóknak. A segítségnyújtást, tanácsadást tapasztalt pszichológus-, egészségügyi-, pénzügyi- és jogi szakemberek, coach-ok, életmód szakértők (dietetikusok és edzők)végzik. A támogatás minden esetben anonim, a munkáltató nem tudja ki vette igénybe a szolgáltatást.

A MUNKAVÁLLALÓ TÁMOGATÓ PROGRAM EREDMÉNYEI

Csökkenő hiányzás

A program segíti a munkavállalókat a személyes aggályok azonosításában és megoldásában. Ennek köszönhetően jelentősen csökken a személyes problémák miatti hiányzás, az EAPA (Munkavállaló Támogató Program Szakértőinek Nemzetközi Szövetsége) kutatása szerint 57%-kal.

Erősödő dolgozói elköteleződés

Több törődés, erősebb kötődés. A törődés, gondoskodás növeli a munkavállalók elégedettségét, erősebben kötődnek a vállalathoz, csökken a fluktuáció. Mindennek egyik következménye, hogy őszintébben fogják ajánlani cégünket ismerőseiknek, barátaiknak, erősödik a munkáltatói márka.

Csökken a vezetők leterheltsége

A dolgozónak egyre több a magánéleti problémája: válás, devizahitel, betegség a családban. A HR-nek és a középvezetőnek sincs elég ideje és gyakran eszköztára, hogy mindenki személyes problémáját meghallgassa, támogassa. Szolgáltatásunk ezt a terhet veszi le a cég válláról.

Többet ér, mint a pénz

A fizetésemelés nem mindig motivál. Ráadásul a hatása hamar elmúlik, függetlenül az emelés mértékétől. A Munkavállaló Támogató Program a munkavállalóknak elérhetetlen, ezért különösen értékes szolgáltatásokat biztosít, mindössze havi két kávé áráért.

KIK SZÁMÁRA A LEGELŐNYÖSEBB A MUNKAVÁLLALÓ TÁMOGATÓ PROGRAM?

Magukat haladó szemléletűnek valló vállalatoknak.

Akik szeretnék növelni a munkavállalók elkötelezettségét.

Akik szeretnék csökkenteni a fluktuációt.

Ahol nagy stressz és magas a munkahelyi hiányzás.

Akik bővítenék a juttatások körét.

Ha az Ön vállalatára igaz valamelyik, megéri befektetni a programba. Az eredmény garantált.

Figyelem, nem javasolt a program béremelés helyett, valamint, ha gyors megoldásra van szükség a fluktuáció csökkentésére.

MÉDIAMEGJELENÉSEINK:

MILYEN TERÜLETEKEN NYÚJT SEGÍTSÉGET A TÁMOGATÓ PROGRAM?

A HR-Evolution egy olyan komplex szolgáltatást biztosít, amely a szervezet minden szintjén támogatást nyújt.

Kékgalléros, fehérgalléros munkavállalók, vezetők, HR szakemberek – a cég minden tagja igénybe veheti a programot.

Magánéleti problémák: válás, lelki nehézségek (szorongás, depresszió, pánikbetegség), családon belüli betegségek, nehéz élethelyzetek, gyereknevelési kihívások, párkapcsolati nehézségek, jogi kérdések (pl. öröklés, garanciális ügyek, ingatlan adásvétel, tulajdonjogi viták) és pénzügyi problémák (pl. tartozás, hitel, megtakarítások, CSOK igénylése, családi pénzügyek).

Munkahelyi nehézségek: elakadások, stressz, kiégés, szorongások, alvászavar, munka-magánélet egyensúlya. elakadások, stressz, kiégés, szorongások, alvászavar, munka-magánélet egyensúlya.

Szakmai vezetői és HR problémák: kollégák motiválása, együttműködési nehézségek, konfliktusok, feszültségek kezelése, válsághelyzetek megoldása, elbocsátás kezelése, belső kommunikáció.

 

stressz

További információért és cégre szabott ajánlatért, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: