MERRE HALAD A KARRIERED?
Ha magad sem tudod biztosan, akkor a legjobb helyen jársz!

JOB GPS PROGRAM ELEMEI

Vector smart object22@2x

JOB GPS MUNKAFÜZET

Gondolnád, hogy van 10, szakemberek által gondosan kikutatott lépcsőfok, amelyeken keresztül eljutsz a tökéletes szakmai önismeretig és a most még homályos karrierképed egyszeriben letisztul?

Vector smart object2@2x

Karriertanácsadás

Sokat segít, ha egy szakértőtől kapunk releváns, hasznos segítséget a munkakereséssel kapcsolatos bizonytalanságok, önbizalomhiány kiküszöbölésében, vagy ha épp elakadtunk a karrierutunkban.

MUNKAVÁLLALÓK

0
tanácsadás
1 - 3
hónap a célig
0
elhelyezkedési arány
0
elégedettség

Karriertanácsadás

A munkakeresés megkezdésekor gyakori jelenség, hogy kissé elveszettnek, bizonytalannak érzi magát az ember. Ez teljesen természetes, ugyanakkor jelentősen csökkenti a sikeres elhelyezkedés esélyét. A munkaadók számára is azonnal világossá válik, ha a jelentkező határozatlan, nincs önbizalma. Az önértékelés pedig minden egyes visszautasítással csak tovább csökken.

De akkor mégis mit lehet tenni? Szerencsére léteznek szakemberek, akik éppen az álláskeresés-szülte állapotok/problémák megoldására specializálódtak. Ők azok, akik a mindenkori munkaerőpiac állapotát és a felvételi procedúrában döntő faktorokat a legjobban ismerik. Így rendszeres konzultáció révén a munkakeresőt tökéletesen fel tudják készíteni az álláskereséssel járó buktatók elkerülésére.

01

Mit nyújthatunk Neked?

Vector smart object@2x

Önbizalom-fejlesztés

Vector smart object 1@2x

Karriertükör – mit árul el rólad eddigi karrierutad?

Vector smart object 5@2x

Célkitűzés, akcióterv készítése

Vector smart object 3@2x

Kompetencia térkép

Vector smart object 6@2x

Piaci szegmensek vizsgálata, információgyűjtés

Vector smart object 7@2x

Networking - hasznos kapcsolatok építése

Vector smart object 4@2x

„Én-márka” építés

Vector smart object 8@2x

Önéletrajz, motivációs levél írása

Vector smart object 2@2x

Interjútechnika

JOB GPS munkafüzet

A munkakeresés egy igen komplex folyamat. Minél inkább ismered a buktatóit, annál inkább fel tudsz rájuk készülni — így el tudod őket kerülni. Fontos, hogy kellő önismerettel rendelkezz mind a személyiségedet, mind a szakmai erősségeidet és gyengeségeidet illetően, mielőtt új, vagy első munkahelyed keresésébe fogsz. A JOB GPS egy szerkeszthető, elektronikus munkafüzet. Információkkal és tudással segíti az álláskeresőt abban, hogy a változás ne jelentsen válságot. Segít felszínre hozni az álláskereső valódi énjét, saját értékrendszerét, készségeit, képességeit. A Job GPS segítséget nyújt az önálló munkában, fejlődésben: kiemeli a legfontosabb lépcsőket az álláskeresési folyamatban.

Tudod, mi az én-márka, és hogyan lehet építeni? Ismered az esélyeidet a munkaerőpiac egyes szegmenseiben? Mennyire kiterjedt a kapcsolati hálózatod, és mit teszel, hogy bővítsd?

02

„Olyan pontokra mutat rá az álláskeresésben, amelyekre
egyébként nem gondoltam volna, hogy fontosak lehetnek.”

Álláskeresési tippek

Selective color 17@2x

Job klub élő videóval

Egyedül érzed magad az álláskeresés során? Van már tapasztalatod önéletrajz írásában, interjúban, de mégis hasznos lenne a visszajelzés? Csatlakozz JOB Klubunkhoz, tedd fel kérdéseidet élő videóban!

Depositphotos 56907625 stock photo businessman against people waiting for@2x

Mi kell a sikeres álláskereséshez?

A Job Evolution nevű tanácsadó cég az álláskeresésben elakadt munkavállalóknak segít kéthetente ingyenesen a “Job Klubban”. Megnéztük, hogyan zajlik egy ilyen rendezvény és néhány útravalót is gyűjtöttünk.

Selective color 19@2x

Álláskeresési tippek

Legyen ’karriercél’ rovat. Írj bátran a hobbidról és a munkahelyi sikereidről. Többek között ezeket a tanácsokat adta a HVG Állásbörzén Gégöl Júlia karrier tanácsadó (Job Evolution). Íme néhány tipp a CV színesítésére.

Médiamegjelenéseink:

Támogatóink: