Gondoskodás. A legnehezebb pillanatokban is.
Icon2

A legnehezebb pillanatok

Elbocsátáskor rengeteg feszültség halmozódik fel mind a munkaadóban, mind a munkavállalóban. Az outplacement abban segít, hogy mindenki a lehető legjobban járjon ebben a kifejezetten nehéz helyzetben.

Icon1

A rossz cégmárka visszaüt

Rengeteget elárul egy vállalatról, hogy miként bánik alkalmazottjaival az elbocsátás során. A gondoskodó elbocsátással biztosíthatja, hogy a jövőben se okozzon problémát új, minőségi munkavállalók toborzása.

Icon3

Senki nem akar pereskedni

A rossz bánásmód nem marad titokban. Mitöbb, egy feldühített munkavállaló peres eljárást is kezdeményezhet az elbocsátó cég ellen. Mindenki számára jobb a békés megoldás, törődjön az elbocsátottakkal!

0
Egyéni tanácsadás / év
1 - 6
hónap alatt
0
elhelyezkedés
0
elégedettség

Maradjon meg
a jó hírnév!

Ahogyan egy vállalat szívesebben alkalmaz egyenletes ívű karrierúttal, jó ajánlásokkal rendelkező jelöltet, úgy ez visszafelé is elmondható. Egy a munkavállalóira odafigyelő cég nemcsak új munkaerőt talál könnyebben, de a régiek megtartása is sokkal egyszerűbb feladat.

Az elbocsátások, leépítések minden érintett számára egy érzelmileg igen megterhelő időszakot jelentenek, minden mondat és tett sokszoros erővel hat. Ahogyan a méltatlan, úgy a gondoskodó bánásmód sem marad titokban. Legyen szó a vállalaton belüli nagyfokú fluktuáció elkerüléséről, vagy a jövőbeni toborzásokról: a törődésbe, az elbocsátott munkavállalók további elhelyezkedésének elősegítésébe fektetett energiák megtérülnek.

01

Békésen elválni?
Lehetséges!

Ma Magyarországon 8-18 hónap az átlagos elhelyezkedési idő. Outplacement szolgáltatásunk igénybevételével ez az idő drasztikusan lerövidülhet. A friss, munkaerő-piaci adatok alapján történő strukturált álláskeresés, a karrier tanácsadás, az interjúfelkészítés és önéletrajzírás, az “én-márka” kialakítása mind-mind jelentős támaszt nyújtanak a továbblépéshez.

A jelentősen lerövidülő elhelyezkedési időn kívül, programunk legfőbb előnye a munkavállaló szempontjából, hogy a reményvesztettség és motivációhiány állapotáról a jövőre, a továbblépésre helyeződik a hangsúly. Az outplacement tehát nemcsak praktikus, de jelentős lélektani előnyökkel is jár.

02

Mit nyújt az outplacement program?

Pic1

Praktikus segítség

A tapasztalt szakemberek által kidolgozott, bizonyítottan hatékony, friss kutatásokon alapuló módszerek nagyban előrelendítik az elhelyezkedési folyamatot.

Pic2

Egészséges önbizalom

Az elveszettség érzéséből a tudatos, kontrollálható álláskeresés fázisába lépő elbocsátott a hatékony munkakereséshez elengedhetetlen önbizalmat szerez.

Pic3

Mindenki jól jár

Míg az outplacement program révén a vállalat megtartja, sőt, építi jó hírnevét, az elbocsátottak praktikus segítséget és önbizalmat kapnak a hatékony továbblépéshez.

Projekteredmények

Bubble telekom

76%

Elhelyezkedett

Esély
program

Bubble douwe

73,5%

Elhelyezkedett

Híd
program

Bubble danone

92%

Elhelyezkedett

Együtt a holnapért
program

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Hallgassa meg
tapasztalt kollégáink előadásait!

Az Esély, a Híd és az Együtt a holnapért programjainkról beszélnek ügyfeleink, munkáltatók és munkavállalók egyaránt, személyes tapasztalataikat megosztva.

A Job Evolution célja a munkaerőpiac működésének elősegítése a Job GPS programmal, hogy mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak megkönnyítsük a kritikus időszakokat.

Médiamegjelenéseink:

Támogatóink: