Interjúnk Fata Lászlóval – Munkavállaló Támogató Program

Interjúnk Fata Lászlóval – Munkavállaló Támogató Program

Interjúnk Fata Lászlóval – Munkavállaló Támogató Program 1024 683 Evolution Group

Az alábbi cikkünkben elérhető interjúnkban a munkavállalói juttatások szakértőjével, Fata Lászlóval beszélgettünk arról, hogyan térül meg a vállalatoknak és hogyan támogatja dolgozóikat a Munkavállaló Támogató Program.

Hogyan segít a támogató program?

A program minden olyan, magánemberként és munkavállalóként az életünkben felmerülő kihívásban támogatást biztosít, amelyet szakértői segítség nélkül nem, vagy csak nehezen tudnánk megoldani. Jogászok, független pénzügyi tanácsadók, egészségügyi, mentálhigiénés szakértők, személyi edzők, dietetikusi pszichológusok, életvezetési tanácsadók segítenek a megoldani a felmerülő nehézségeket – jelen helyzetben akár teljeskörűen online.

Hogyan támogatja a munkavállalókat, és miért hasznos mindez a vállalatok számára?

Szolgáltatás adózása – Kedvezőbb, mint a cafeteria? 

A hatékonyságán túl a cafeteria elemekkel szemben, az igénybe vett elemek szerint, ez egy kedvező adózású konstrukció lehet, ugyanis a Program egyes szolgáltatás elemei adómentesen adhatók.

A szolgáltatási csomag egy része adómentes juttatás (igénybevételének függvényében). A program megfeleltethető a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény (továbbiakban Mvt .) 87 § 1/H pontjában leírt Pszichoszociális Kockázat kezelés folyamatának. Ennek nyomonkövethetősége és pontos elszámolása érdekében minden hónapban a teljesítési igazolásunkban külön tüntetjük fel az adómentes és a nem adómentes elemeket.

Amennyiben programunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot az alábbi oldalon:

https://hrevolution.hu/munkavallalo-tamogato-program/